Samenwerking Bouwhuis en Intervast bij projecten Grand Village Braamshoop en Villapark Arena.

Ingaande 13 februari 2015 zijn BouwHuis Suriname N.V. en Intervast N.V. een samenwerking aangegaan met betrekking tot de projecten Grand Village Braamshoop en Villapark Arena. Intervast zal als nieuwe eigenaar van deze projecten de projectontwikkeling en verkoop van kavels voortzetten, terwijl Bouwhuis de exclusieve partner is voor de bouw en realisatie van de woningen voor de klanten die daar behoefte aan hebben.

 

In dit verband heeft Bouwhuis interessante financieringsmodellen uitgewerkt met enkele banken in Suriname. Deze financieringsmodellen gaan uit van een maximaal voordeel voor de klant: een aanbetaling naar keuze van de klant (100% financiering is dus ook mogelijk), tegen de laagst mogelijke rente in Suriname en een maximale looptijd. Het resultaat is een uitermate betaalbare optie voor het kunnen bezitten van uw huis of huis en kavel samen.

 

Voor de bouw van uw woning of voor een pakket kavel met woning wordt u uitgenodigd contact met ons te maken voor nadere informatie. Ook de Nederlandse klanten kunnen geholpen worden met een financiering in Suriname. U kunt rekenen op een voordelige en op maat gesneden aanbieding. Wij zijn daarom overtuigd als wij zeggen: “Uw woning is hier!”

AANBIEDINGEN

Makelaardij

Bekijk onze reclame video

  • facebook logo
  • twitter logo
  • linkedin logo
  • googleplus logo